Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Deniz ve Daum!..

DENİZ Seki kokain kullanıyor iddiasıyla, daha mahkûm bile değilken içerde.. Kokainci olduğu kanıtlanan, mahkeme ile yaptığı anlaşma sonucu hapis yatmaktan kurtulan Daum, "Kurtarıcı" olarak Türkiye'ye gelecek ve milyonla euro alıp, Fenerbahçe'nin başına geçecek.. miş..
Türkiyeme bakar mısınız?.
Zamanında İçişleri Bakanı Sadettin Tantan'a "Nasıl çalışma izni vereceksiniz?. Kokainci bir Türk'e Almanya çalışma izni verir mi" demiştim de "Verdik mi" demişti.. Ama Beşiktaşlılığı ağır bastı ve kokainci Daum Beşiktaş'ın başına geçti.
Bugünkü İçişleri Bakanı hangi takımı tutar bilmiyorum..
Ama Daum'a, çalışma izni verip vermeyeceğini çok merak ediyorum..
"Türkiye Avrupa Birliği'ne giremez" diye bas bas bağıran Merkel'in kokainci vatandaşına, Türkiye'nin ne olduğunu gösterecek miyiz bakalım!.
Kongrede "Üç sene daha" diye yalvaran Aziz Yıldırım'a da soruyorum.
Fenerbahçe'ye layık gördüğün Hoca bu mu?.
Kokainci olduğu için Leverkusen'den ve Alman Milli Takımı'ndan kovulan, kendisini kuyudan çıkaran, ona yeniden "Adam" muamelesi yapan Köln'ü aldığı üç kuruş fazla teklif yüzünden anında satan adam, seni ve Fener'i kurtarsa ne yazar?. Kurtarmasa ne yazar?.
Kafanda başka değerler hiç mi yok, Bay Başkan?..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA