Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Ağır ama güzel film!..

Son zamanlarda bu kadar ağır giden bir filmi, bu kadar keyifle izlediğimi hatırlamıyorum..
Ağırlık anlatılır gibi değil.. Hani, arkasından abanıp "Yürü yahu" diye bağırasınız gelir, öylesi.. Ama Aşk Ateşi /Burning Plain buna rağmen insanı sıkmıyor. Sıkmamak ne kelime.. Merakla, ilgiyle izleniyor..
Bir yanda senarist ve yönetmen Guillermo Arriaga, öte yanda üç çok iyi oyuncu, Charlize Theron, Kim Bassinger ve bu filmdeki rolüyle geçen yıl Venedik'te En İyi Çıkış yapan Oyuncu seçilen genç Jennifer Lawrence bunu başarmışlar..
Film yasak aşklar üzerine kurulu.. Kim Bassinger dört çocuğu ve mutlu görünen ailesine rağmen, iktidarsız kocasını aldatıyor.. Jennifer Lawrence, evin genç kızı, annesinin ihanetini gözleri ile görüyor. Ama o da annesini baştan çıkaran evli adamın oğlunun koynuna giriyor. Charlize Theron, lüks bir restoran patroniçesi.. Her gece adını bile bilmediği biriyle yatarak geçmişinden kaçıyor..
Sonra bu üç kadının öyküsü ustaca birleşiyor..
Anlamadığım bir şey var.. Baştan sona yasak aşkı anlatan, içi çıplak sevişme sahneleri ile dolu film, Amerika'da porno demek olan X'ın bir altındaki R reytingi ile oynarken, bizde 7 yaş ve yukarısı için uygun görülmüş..
Baktım.. Filmi bu yaş gurubuna uygun gören bir ülke daha var.. İsveç.. Avrupa'ya kuzeyden girmişiz, haberimiz yok.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA