Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Dünya şirini bir film!..

Daha film başlarken, bir sonraki sahnede neler olacağını tahmin ediyor, hele sonunu ezber biliyorsunuz.. Buna rağmen başından sonuna neşeyle, kahkahalar atarak izliyor ve sinemayı çok hoşça vakit geçirmiş olarak terk ediyorsunuz..
Teklif (Proposal) filminden söz ediyorum..
Sandra Bullock en sevdiğim oyunculardandır. Onun için gittim aslında.. İyi de etmişim.. Gene harika oynuyor, Amerika'nın en büyük kitap evinin astığı astık, kestiği kestik genel yayın müdürü rolünde.. Kanadalı.. Amerikan'ın garip yasaları gereği, işine devam etmesi için Amerikan vatandaşı olmasını gerektiren bir durum oluşuyor. En kestirme yol evlilik. En yakınındaki aday da, asistanı Ryan Rynolds.. Amma Amerikan Göçmen Dairesi bu tür sahte evliliklerin ağır cezalarla fena halde peşinde.. Ajan peşlerine takılıyor.. Falan filan..
Ama tekrar ediyorum, çok neşeli, çok keyifli falan filan, ötesi..
Çünkü çok iyi oynanıyor.. Herkes çok çok iyi.. Oğlanın babasında Craig T. Nelson mesela.. Altın Kızlardan tanıdığımız Betty White, anneannede harikalar yaratıyor.
Film boyu birbirinden güzel şarkılar da dinliyorsunuz..
Yani sıcak bir yaz günü, püfür püfür klimalı bir salonda böylesi hafif, neşeli film izlemekten güzel ne olabilir ki?..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA