Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Çeşme!..

Aslında bugün size Çeşme'yi yazacaktım. Orada geçirdiğim harika hafta sonunu.. Ama bizim sayfaya yerleştirilen kocaman kocaman "Sabah'ın Sabah okurlarına" reklamları yazıların bir bölümünü götürünce, daha fazla bekletmeden onları yayınlama kararı verdim.. En başta, bu hafta da karambola gelen Tecelli'den Abuzittin'e mektubu.. Bu arada Sevgili Genel Yayın Müdürüm Erdal Şafak'a da İzmir'den bir SMS dilekçesi çektim.. "Bu Sabah reklamları bu boyda devam edecekse, beni siyah beyaz sayfaya al" diye..
İzmir'e gelişim ve Çeşme'de Festivalden çıkışım harikaydı.. Havaalanında yığınla genç kız, ellerinde fotoğraf makineleri çıkış kapısında.. Çektiler resimlerimi..
Festival bitti, tiyatrodan çıkıyorum, 10 dakika falan geçmiş. Kapı önü hâlâ ana baba günü.. Gitmemiş, bekliyor genç kızlar.. Ellerinde gene makineler..
Harika değil mi?..
Uçaktan da, tiyatrodan da benim arkamdan Tarkan çıktı.. İşaret ettim kızlara "Onu da çekin" diye.. Kırmadılar, çektiler!.. Beni bekleyenleri, kendisi için gelmiş sanıp, moral yapmıştır, Tarkan!..
Esas Çeşme yazım yarın!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA