Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Sabah Ankara!..

İzmir, Çeşme, Alaçatı sayesinde yılın en dolu günlerini yaşarken, Hürriyet'in o çok güzel Ege eki resmen kompleks sahibi yaptı beni.. Sabah bence çok yanlış bir politika uyguluyor. Yeni Asır'ı sarsar diye Ege eki vermiyor. Yeni Asır ayrı.. Sabah ayrı.. Yeni Asır yerel gazete.. Sabah, Hürriyet'le yarışıyor ve bu Ege eki yüzünden geride kalıyor..
Dönüşte Yavuz Baydar'ı okudum, Okur Temsilcisi'nde.. Ankara ekinden şikâyetleri ele almıştı. Yavuz benim de son aylarda dikkatimi çeken bir konuya değinmiş. "Yaşanan sert kutuplaşma ortamında eleştiri ve övgü arasındaki dengeyi, sorgulayıcı ve ifşa edici gazeteciliğe duyulan güven ihtiyacını, propagandadan daima uzak durmayı gözetmek gerekir" diyor.
Doğru diyor.
Çok iyi bir gazeteci olduğuna ve Sabah Ankara ekine çok şey kattığına inandığım Ersin Ramoğlu son aylarda Melih Gökçek lehine dengeyi bozdu gibi gelmeye başlamıştı bana.. Aman Ersin Usta, dikkat!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA