Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Arkadan konuşmak!..

Gazeteci arkadan vurur mu?. Dünya şirini bir yazı yazdı, tartışmayı başlatan Nuran Yıldız, Haber Türk'te.. "Ben durum tespiti yaptım" diyor.. "Böyle bir şeyi desteklemem mümkün değil, yoksa.."
O zaman da yerden göğe haklı oluyor Nuran.. "Ortalık arkadan vuran gazeteci dolu" derken..
Arkadan vurmanın en yoğun yollarından biri arkadan konuşmak..
Bugünün demokrasi kahramanları(!) var.. 27 Mayıs'a söven.. O günlerde neler yazdıklarını bilseniz.. Kenan Evren'i yerin dibine sokanların, o günlerde poposunu yalamak için nerelerde dolaştıklarını aklınız almaz..
İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah'ı yeri geldiğinde en çok eleştiren gazetecilerdendim. Sonuna dek dost kaldık..
Cerrah buradayken gıkı çıkmayanlar, Osmaniye'ye tayin olunca, aslan kesildiler. Çırağan'da verilen veda yemeğini nasıl ucuz, nasıl çirkin dillerine doladılar..
Dünyanın en büyük metropollerinden biri İstanbul'a yedi yıl hizmet eden bir Emniyet Müdürü gidiyor. Çalışma arkadaşları ona veda için bir gece düzenleme kararı alıyorlar.. Polis evi var, harika bahçeli, deniz kenarında.. Ama dolu.. Polisler haftalar önceden, düğün diye kapamışlar..
Bir polisin düğünü iptal edile ki, yer açıla.. Olmaz tabii..
Otellerle temasa geçiliyor.. Çırağan, çok mütevazı bir Türk mutfağıyla "İmam bayıldı, et balık ve tatlı" sadece masraf alarak terası tahsis ediyor.. Ben Çırağan yöneticisi olsam, onu da almaz, yemeğe sponsor olurdum, o da ayrı..
Bu dile dolanır mı?.
Geceyi organize eden emniyet müdürleri, dedi kodu olmasın diye bir hediye bile almamışlar Müdürlerine, bir plaketle yetinmişler.. Otelin 26 bin liralık faturasını da, geceye katılan 250 kişi paylaşarak ödemişler..
Bu bir vefa örneği olarak alkışlanmalıyken, ucuz eleştiri.. Ucuz saldırı..
Askere söv, polise söv!..
Bu ülkede sağlam, güvenilir kurum bırakma.. Sonra?..
Ayıptır yahu!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA