Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Şöhretin bedeli!..

DR. ARNOLD KLEİN.. Bu ismi hiç duymamış olabilirsiniz.. Söyleyelim.. Michael Jackson'un cildiyecisi.. Hani derisinin renginden memnun olmadığı için beyazlaşmak için yığınla ameliyat geçiren, zencilere has burnunu beyaz burnuna çevirtmek için de gene yığınla bıçak altına yatan ünlü şarkıcının cildiyecisi..
Jakcson'ın erken ölümünden sonra ısrarla söylenen "Bu bir sürü ameliyat sırasında ve sonrasında aldığı ağrı kesicilere alıştığı için avuçla ilaç içmeye, durmadan iğne yaptırmaya başladı ve sonunda gitti" oldu..
Peki ama, hemen hepsi reçete ile satılan bu haplara ve iğnelere nasıl ulaşıyordu Michael?..
Dr. Klein'in sözleri, bizdeki pek çok ünlüye ve zengine ders olacak kadar önemlidir.
"Michael'in istediği ne olursa olsun, veren biri mutlak çıkıyordu. Bu ülkede çok zenginler, çok fakirler ve çok şöhretliler, en kötü tıbbi tedavi görenlerdir."
Bizde de öyle, Dr. Klein, bizde de öyle.. Paran ve şöhretin oldu mu, en yasak ilaç ve iğnelere ulaşabiliyor ve kendini öldürmeye başlıyorsun.. "Yapma" diyenlere de, kızarak, defterinden silerek!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA