Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Yarışma!..

"NİHAYET adam gibi bir yarışma" derken nazar değdi.. Kanal 1'de, İhsan Varol'un hazırlayıp sunduğu Kelime Oyunu.. Takıldıkça izliyorum.. dum..
Yarışmada adaletsizlik olunca, sunucu göz göre göre eşitlik haklarına ihanet edip birine torpil yapınca tepem atıyor..
Amerika'da olsa, Senato araştırması yapılır.. Bizde RTÜK ilgilenmiyor bile, seyircinin resmen kandırılmasıyla..
Daha evvelkiler yarışmış. Açtığım zaman yarışanın kazanması için 5800 puan alması ve geriye de 4 saniye vakti kalması gerek. Ondan evvelki yarışmacı 5800 yapmış, üç saniye de tasarruf etmiş çünkü..
Yarışmacının 5800'ü tutması için en fazla iki harf isteme hakkı var. İhsan bunu uzun uzun anlattı. 4 saniyeyi de anlattı..
Soru soruldu, adam iki harf istedi ve tam 4 saniye kala düğmeye basıp saati durdurdu. Anında yanıt vermesi lazım değil mi?.. Ne gezer.. Saat durdu ya, iş bitti.. Sunucu 10 dakika yanıtı izah etti, tonla ipucu verdi ve aradan dakikalar geçtikten sonra, nihayet, zorla doğru cevap geldi.. "Bravo" diye bağırdı İhsan.. "Hakkıyla şampiyon oldunuz" dedi, alay eder gibi.. Ben de ekrana pabucumu fırlatıp televizyonu kapadım. Bir daha izlersem bu yarışmayı.. Tövbe..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA