Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Kenan'ın Gecce'si..

PIRIL pırıl bir foto muhabiriydi Kenan Erçetingöz.. Onu bu "Gece" işine ben soktum, 1990'da.. Aktüel yeni çıkıyor.. Genel Yayın Müdürü Mehmet Yılmaz bir örnek sayı hazırlamış.. Patron Ercan Arıklı baktı, baktı.. Çok güzel ama, içi erkek dolu.. "Biraz kadın resmi lazım" dedi..
Bahaneyi bulduk.. Ben en popüler, en güzel kızlarla, İstanbul'un en güzel mekanlarında yemek yiyeceğim. Hem kızı, hem mekanı anlatacağım.. Kenan da kızın fotoğraflarını çekecek..
Valla harika geceler yaşadık. Kenan'ın tadı damağında kalmış olacak ki, bu Gece.com dediği internet işine daldı. İstanbul gecelerinin tüm mekanları ondan sorulmaya başlandı..
Salı gecesi Swiss Otel bahçelerinde Gecce'nin gecesi vardı.. En başarılı mekanlara ödüller dağıtıldı.. Fevkalade sıcak bir geceydi ve nerdeyse tüm dostlar ordaydı.. Bir de Ferhat Göçer konseri eklenince finale, tadından yenmez oldu..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA