Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

90 Dakika!..

Sezon başladı, ama 90 Dakika başlamadı.. Haşmet'le oturduk ve bu sezon tatili uzatma kararı verdik de ondan.. 90 Dakika haftamızın dört gününü kapsıyor. 3 gün zorunlu maç izleme, bir gün kayıt..
Oysa Haşmet, çantasında laptopu Ege sahillerinde doya doya dolaşmaya kararlı.. Ben de daha geleneksel aile tatiline henüz çıkmadım. İnşallah ramazanda..
Kararımızı Mehmet'e de anlattım. Bize teklif getiren televizyonlara da..
"Ramazan Bayramı'na kadar paydos!.."
"Ne oluyor" diye soran dostlara cevabımız bu.. 4 kanaldan ciddi teklif var, ama biz 12 yıl sonra "Uzun tatil" kararı aldık.. Teklifleri Bayram sonu değerlendireceğiz. O zamana kadar kafa yormak bile yok..
İkincisi..
NTV, çok hoş bir yemek düzenledi, 90 Dakika'ya veda için.. Başta Yönetim Kurulu Başkanları Erman Yerdelen ve Genel Müdür Cem Aydın dostlarım olmak üzere.. Neşe içinde oturduk iki saat.. Dertleştik, şakalaştık.. Buzları erittik.. Şahsen benim kırdıkları gönlümü almayı başardılar. Bize hoş ve anlamlı armağanlar verdiler.. Sarılıştık, öpüştük, gene buluşmak üzere ayrıldık..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA