Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Morun güzelliği!..

Ne kadar güzeldi, Galatasaray'ın mor formaları, yeşil çimler üzerinde.. Bir tane de benim üzerimde vardı, ekran karşısında.. Foto Maç söyleşisinde, yeni formaları çok beğendiğimi söylemiştim. "Mor"un fevkalade bir seçim olduğunun altını çizerken de, sevgili dostlarım Mehmet Yılmaz ve Reha Muhtar'ı şahit göstermiş "Bunların biri fanatik Fenerli, öteki Beşiktaşlıdır. Mor formaları bu kadar ağır eleştirmeleri kıskançlıktan çatladıklarını gösteriyor" demiştim..
Gazeteye bir paket geldi. Galatasaray Pazarlama A.Ş. Genel Müdürü İhsan Bosum sözlerimi çok sevmiş ve bana bir Mor forma hediye etmiş..
Netanya maçında bu formayla karşıladım bizim maç takımını.. Fenerli Muzo dahil herkes çok beğendi. İmaj uzmanı Ertekin özellikle renge bayıldı. Maç 6-0 bitince Ünal "Hıncal ağbi, Osman Ağabey olsaydı" dedi, nur içinde yatsın Solakoğlu'nu anarak, "Uğurlu geldi der ve bu formayı yıkatmadan sezon boyu hem takıma, hem sana giydirirdi" dedi.. Bir Amerika turnesinde öyle yapmış.. Uğurlu bulduğu kırmızı formaları arka arkaya yıkatmadan her maç giymişler.. "Formaya sinmiş ter kokusundan ölüyoruz ama, çare yoktu" dedi Ünal..
"Yarın gazetelerin başlıkları da morarır" dedim..
Sabah baktım.. Öyle olmuş genelde..
Mor bereketi (Hürriyet)
Aslan fena morarttı. (Akşam)
Moraltı. (Haber Türk).
Ama en güzelini bizim gençler atmış..
"Üstü mor, 6aslan!.."
Mor formanın altındaki Galatasaray ve 6 gol, hoş bir kelime oyunu zekâsıyla bir araya gelmiş. Kutlarım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA