Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Kimin parası, kime?..

"17 milyonu duyunca biz bile şaştık" dedi, Federasyona yakın bir arkadaşım.. Türkiye Kupası naklen yayınları için ihale açılmıştı ya.. Lig TV ve HaberTurk peşine düşmüşler.. TRT, bu iki özel şirketin yüzde 30 fazlasını teklif etmiş.. Yüzde 1 fazla verse tamam.. Yüzde 30 fazla vermiş.. İhale dilinde buna "Atlama" derler.. Yüzde 30 atlama bir dünya rekoru..
Niye bu kadar atlamış TRT?..
Çünkü para ceplerinden çıkmıyor.. Çünkü o para, Türk halkının.. Sen, ben vergilerimizle ödüyoruz.. Onlar da el teşkilatı ile gerdeğe girecekler..Niye vermesinler ki..
İlle de istiyorlar yayını..
Yahu yayın bir matah olsa.. Geçen seneki Kupa reytingleri meydanda.. Dünyada itibarı kalmayan bir turnuva.. Millet B takımlarıyla oynamaya başladı.. 17 milyon dolar değil, 17 milyon kuruş vermem ben..
Ayrıca, TRT'nin işi mi, özel TV'lerin daldığı futbol..
Bu ülkede amatör denen sporları kim tanıtacak, kim destekleyecek, kim teşvik edecek?..
Futbolu veren 800 kanal var. Sen onların itibar etmediği spor dallarını desteklemekle görevlisin.. Yasal, anayasal görevin, kuruluş sebebin, amacın bu..
Onları unut, ikinci sınıf maçlarla, özel TV'lerle sidik (Affedersiniz ama, yaptıklarını başka türlü ifade edemem) yarışına gir..
Bu nasıl sorumsuzluk, bu nasıl vergi mükellefinin, halkın parasını çar çur etmektir?..
Bunun hesabını soracak tek kişi yok mu bu ülkede?..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA