Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Mal yoksa..

Adnan Polat'ın "Taraftar, Galatasaray formasını korsanlardan değil, Galatasaray Store'lardan alsın" deyişini köşeme almıştım. Dostlardan telefon yağdı..
"Sen en son ne zaman o dükkanlara gittin?.. Hiçbir şey yok.. Forma hiç yok. Mecburen korsanlardan alıyoruz" diyen diyene..
Bu dükkanlara en son iki yıl önce, bir dostun oğluna doğum günü hediyesi almak için gitmiş, hiçbir şey bulamamıştım gerçekten. Bir daha da uğramadım.
Fenerium, önce Aziz Yıldırım, şimdi de Abdullah Kiğılı yönetiminde harikalar yaratırken, Galatasaray Storelar, nal topluyor.
Polat yönetimi Binicilik ve Storelar'ın başına Cemal Özgörkey'i getirdiğinde çok umutlanmıştım.
Çünkü fevkalade eğitimli (Galatasaray Lisesi, Atlanta'da Uluslararası Finans) Özgörkey, binici bir ailenin bireyi (Kardeşi, Binicilik Federasyonu Başkanıdır) olarak Alp Yalman'ın kurduğu ama ondan sonra gelenlerin yok ettiği şubeyi canlandıracak, bu ülkenin en teşkilatçı iş adamlarından biri olarak (Coca Cola Şişeleme ve Dağıtım) Galatasaray Storeları, hatta dünyaya yayacaktı. Öyle sanıyordum.
İkisinde de "Tık" yok!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA