Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Pazar neşesi

Bu hafta Pazar neşemiz Yıldırım Tuna'dan..
Karısı seks dürtülerini tamamen kaybedince adam "Ne yapabilirim?..
Piyasada bununla ilgili herhangi bir hap falan var mı?.."
diye soluğu doğru doktor arkadaşında almış..
"Var ama yazamam.."
demiş doktoru,
"Yıllardır arkadaşız, beni hiç böyle perişan gördün mü?.." diye inlemeye başlamış adam, "Lütfen ama lütfen yaz o ilacı.."
Doktor, çekmecesini açıp içi hap dolu küçük bir şişe çıkarmış; "Esasında yapmamam lazım.." demiş, "Bu haplar daha deneme aşamasında.. Yapılan testlere göre de çok etkililer.. Karına 1 taneden fazla verme tamam mı?.."
Adam hapları alıp sevinç içinde evine koşmuş, akşam yemeğinden sonra kadın tatlı servisi yaparken kahvesinin içine 1 tane atmış.. Kahveler içilirken belli bir müddet geçmesine rağmen bir reaksiyon alamayınca çaktırmadan ikinci hapı da koymuş karısının fincanının içine, ama daha sonra doktorun sıkı tembihi aklına gelince endişelenip eşinin olası reaksiyonlarını hissetmek için 2 tane birden atıvermiş kendi ağzına..
Kadın kahvesini bitirince birden bire ayağa kalkmış, dumanlı dumanlı adama bakmış, elleriyle saçlarını dağıtmış, yaklaşıp omuzlarından yakalamış, dudaklarını kulağına değdirerek daha önce hiç duymadığı bir ses tonuyla "Bir Errkekkk istiyorum" demiş dudaklarını yalayarak..
"Hadi yaa" demiş adam hafif kırıtıp, "Ay kız inan vallahi şimdi ağzımdan aldın!"

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA