Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Nesi yanlış?..

"Anneler babalar da çocuklarına dikkat etmeliler" diyen zamanın İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah'a yönelik eleştirilere karşı çıkmıştım, tam da yeri geldiği için..
Bana cevapla karışık, yeni valiye gene vurdular..
Neden?..
Cerrah'ın hangi cümlesi, hangi düşüncesi yanlış söyler misiniz?.
İşte son günlerin gazeteleri..
İşte altın vuruş ölümleri..
Sevgilileri tarafından alıştırıldıkları eroinle, daha 20 yaşına gelmeden ölen genç kızların dizi dizi resimleri..
Kızı öldürüp kafasını testere ile kesen cani de, bir yığın kızı eroin müptelası yapan, tedaviden sonra dahi peşini bırakmayıp altın vuruşa kadar kovalayan insan mı peki?.
Bu canilerle mücadele polisin görevi.. Tamam.. Ama yeter mi?.. Amerika'da, Fransa'da, Almanya, İngiltere, İtalya'da yetiyor mu?.
Gazeteleri okuyorsunuz..
Türkiye'de uyuşturucu kullanımı 11 yaşına kadar düşmüş.. Bu ne demektir bilir misiniz?.. Bu ne dehşettir?..
Polis yeter mi mücadeleye..
Her gazete, uzmanların açıklamalarıyla dolu.. Sadece polis şefleri değil, toplum bilimciler, ruh bilimciler, pedagoglar.. Hepsi, ama hepsi, aileleri uyarıyor, "Çocuklarınızı yakından izleyin.. Arkadaşlarını tanıyın" diye..
Kötü mü ediyorlar?..
Çocuklarımızı bu korkunç sondan korumak, sadece polisin mi görevi?.. Sadece polis yeter mi?. "Çocuklarınız ölmesin" demek, her şeyin önünde gelmez mi?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA