Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Kilisli sele kapıldı!..

Önce, Kilisli'nin yaratıcısı sevgili dostum Mehmet Şahiner'den gelen e-maili okuyalım..
"9 Eylül çarşamba sabahı meydana gelen sel felaketinde Bahçeşehir Kilisli'de çok büyük hasar meydana geldi. Sel suları 2.5 metre yüksekliğe ulaştı, duvarlar yıkıldı, camlar parçalandı, soğuk hava depolarımız patladı, fırınımız yıkıldı, alt kattaki çoğu eşya sele kapılıp gitti, kalanlar ise balçık içerisinde kullanılamayacak halde.
Bizim gibi Bahçeşehir gölet bölgesindeki irili ufaklı bir çok işyeri ve araç da büyük hasar gördü.
Ağaçlar köklerinden söküldü, belediye ve özel veteriner barınaklarında yığınla hayvan telef oldu. Sel sonrası belediye, sivil toplum örgütleri, itfaiye, polis ve tüm partilerin yöneticileri ziyarette bulunup ellerinden geleni yapmaya çalıştılar. Fakat ne yazık ki bu yaşanan olaylar sonrası hiçbir basın yayın mensubu Bahçeşehir'le ilgilenmedi. Tek satır haber, tek kare resim çıkmadı.."
Yani, seller sadece gece konduları değil, bu kentin en lüks yerleşim merkezlerinden birini de darmadağın etmiş ama ondan kimsenin haberi yok..
Medya mı gecekondu edebiyatına meraklı, yoksa Bahçeşehir'in kıymeti azalır diye, bazıları haberleri bir şekilde önlediler mi, merak ediyorum doğrusu..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA