Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bizim bereketli bahçe..

"Ağam" dedim, Türker Ağabeye (İnanoğlu.. O bana Ağam der, ben de ona..) "Şu senin son dizinin iki baş kadın oyuncusu da bizim bahçeden çıktı biliyor musun?.."
atv'nin yeni dizisi Aşk Bir Hayal'de ayni erkeğe aşık iki genç kadın var. Biri İstanbul sosyetesinden Nevin.. Öteki Mardin'de bir aşiretten Asmin..
Asmin'i Nehir Erdoğan oynuyor.. Televizyon hayatı bizim bahçede başladı. Yıllar önce TRT'de başlayacağımız Tele- Pazar'ı planlıyoruz, Ünal'la, bir yaz günü bahçede.. (Özüak)
Ali Kocatepe sunacak. Yanına genç ve yeni bir kadın sunucu koyacağız. Fazla düşünmeden Nehir Erdoğan'da karar kıldık. İzmir'den üniversite için İstanbul'a taşınmış bir genç kız. Hiç ekran deneyimi yok..
Bir tezim vardır.. "Televizyon kendi starını kendi yaratır. Büyük paralarla transfere gerek yok.." Onu da kanıtlayacağız, böylece..
Ufak ufak başladı Nehir, bugünkü para ile 300 liraya.. Hızla gelişti. Tele Pazar çünkü Pazar günleri yayın, Salı günleri, okuldu. O yayının ıcığını cıcığını çıkaran eleştiriler yapar, eğrileri ve doğruları anlatırdım. Nehir, çok dikkatle not alarak dinlerdi. Zaman zaman göz yaşlarını gizleyemeden. Öyle acımasızdı dersler.
Lig TV, Derin Futbol'a karar verince Şansal'a "Tüm futbol programları erkek dolu. Ben ilk defa 'Kadın' görüntüsü istiyorum" dedim. Şansal'ın aklı yattı.. Gaye Sökmen'i aradım.. Ne istediğimi anlattım.. Beş aday yolladı bizim bahçeye.. Baktık.. Konuştuk..
İpek Özkök'ü seçtim.. Başladı.. Hem Melih Şendil'e yardımcı sunucu, hem de sokak röportajcısı.. Onun da tüm yanlışlarını her hafta anlattık..
O İpek şimdi, Aşk Bir Hayal'deki Nevin..
Bizi dinleyen Safter Yılmaz "Yahu sen bu işleri Los Angeles'ta yapsan, buldukların dizilerde baş role çıksa, dolar milyoneri olurdun" diye devreye girdi..
Safter gerçek duayen ağabeylerimizden.. 40 yıldır Los Angeles'ta yaşıyor.. Yılda bir İstanbul'a geliyor. Türker Ağabeyin de, benim de yakın dostum..
Türker Ağabey, İstanbul'un lezzet duraklarını keşfetmeyi iyi bilir. Yeni bir buldu mu beni arar, buluşur, sohbet ederiz.. Bu defa Kurtköy'de Özsu diye bir et lokantası keşfetmiş.. Üçümüz gittik.. Gerçekten müthiş bir yer.. Her şey, önümüze konan her şey enfesti.. (www.ozsuetlokantasi.com)
Ama sohbet daha da enfesti..
Safter, daha "Akasya Durağı'nda çapkın şoför kızını oynayan Pelin Sönmez'in de Kanal 1'deki ikinci Tele Pazar'da gene bizimle, gene Ali'nin yardımcı sunucusu olarak ekranla tanıştığını bilmiyor..
"Yahu sen gazeteciliği bırak.. Böyle bir artist avcısısın madem, bu işi yap" diyor, ısrarla..
"Valla ben gazeteciliği bırakmam, ama sen Los Angeles'ı bırak.. Gel İstanbul'a menecerim ol.. Ne kazanırsak kırışalım" dedim..
Türker Ağabey bastı kahkahayı..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA