Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

İlham Aliyev!..

Haydar Aliyev, sevdiğim ve saydığım bir lider, gerçek bir devlet adamıydı. İlham Aliyev'e hiç ısınamadım..
Yıllar önce, babasının zamanında Bakü'de geçirdiğim bir hafta içinde onunla ilgili duyduklarım beni çok rahatsız etmişti.
Şimdi oğul Aliyev Türkiye'ye şantaj yapıyor.. Türk bayraklarını indirtmeye başlamış.. Doğalgazı Türkiye'den geçirtmeyecekmiş. Bu ikincisi çok akçalı bir iş. Aliyev belki de bahane arıyordu.
Gerçek bir devlet adamı olsa, Türkiye-Ermenistan yakınlaşmasının Karabağ sorununun çözümü için çok önemli bir adım olduğunu anlardı.
Kaldı ki..
Kıbrıs konusunda Azerbaycan ne zaman Türkiye'nin yanında yer aldı, ya da biz ne zaman "Kuzey Kıbrıs'ı tanıyın. Yunanistan ve Güney Kıbrıs'la ilişki kurmayın" diye baskı yaptık ki..
Türkiye de, Azerbaycan da bağımsız devletlerdir. Hiçbiri, ötekinin üçüncü ülkelerle ilişkilerine, hele şantaj ve bayrak indirme boyutlarında karışma hakkına sahip değildir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA