Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Ya bizim suçumuz Ahmet Hakan?..

Olmadı Serdar Akar" diye başlık atmış, Ahmet Hakan.. Olmayan ne?..
Serdar Akar'ın yeni filmini duyurmak için medyaya ulaştırdığı/ sızdırdığı erotik sahneler.. "Sen ki Türk sinemasının kimseyi takmaz, burnundan kıl aldırmaz usta bir yönetmenisin.. 'Gemide' diye damardan bir film yapmışsın.. 'Laleli'de bir Azize' ile helal olsun dedirtmişsin.. "Dar Alanda Kısa Paslaşmalar' diye eli yüzü düzgün bir sinema örneği koymuşsun ortaya.. Ve şimdi de 'Gecenin Kanatları' adlı yine iddialı bir filmle çıkmaya hazırlanıyorsun karşımıza.. Ama o da ne?."
O da Serdar'ın bu defa filmdeki Beren Saat'in yarı çıplak sevişme sahnelerini dağıtması.. "Bununla mı filmine dikkati çekeceksin?.. Bu kadar mı düşülecek yani" diyor, Mars'ta yaşayan Ahmet..
Tabii bununla çekecek. Başka çaresi var mı, Sevgili Dostum..
Sanatçıya çuvaldızı batırmadan, iğneyi kendimize soksak.. "Böyle medyaya, böyle tanıtım" desek.. Serdar'ı, Serdarları bu kadar düşmeye bizim zorladığımızı itiraf etsek..
Medyamız özellikle kültür ve sanat açısından tam bir utanç çukurunun dibinde ise, adamlar bizi bulmak için ayni çukura düşmek zorunda değiller mi?.
Sevgili Ahmet dostum.. Serdar'ın adlarını yazdığın filmlerle ilgili bu ülkede toplam kaç haber çıktı ve bu haberler, gazetelerde kaç santim, ekranlarda kaç dakika işgal etti?..
Bir de Beren'in yarı çıplak resimleri, hem de birinci sayfalardan kocaman kocaman kaç gazetede yer aldı, daha şimdiden..
Günaydın'da okuyorum..
İnternette tıklama rekorları..
İlk beşe bakar mısınız?..
1- Asi dizisinde Tuba Büyüküstün- Murat Yıldırım sevişme sahnesi. 335 bin 949 tık.
2- Bir Bulut Olsam /Şükran Ovalıoğlu- Engin Akyürek. 302 bin 423.
3- Yaprak Dökümü /Deniz Çakır- Caner Kurtaran. 286 bin 593.
4- Aşk-ı Memnu/ Kıvanç Tatlıtuğ- Beren Saat. 214 bin 15.
5- Hanımın Çiftliği/ Özgü Namal- Caner Cindoruk 17 bin 972.
(Durun sevgili okurlar.. Hemen bilgisayarınıza koşmayın. Yazıyı bitirin hiç değilse..)
Dahası..
Mıhlıçay Aşıkları diye bir film yapılıyormuş.. İçindeki erotik sahneler geçen ay medyaya yansıdı..
İnternete gir bak Ahmet.. Nasıl yansımış..
Tam 56 bin 600 sonuç var Google'da, Selen Görgüzel'in sevişme sahnesi için.. Tıklama değil, 56 bin giriş.. Tıklaması kimbilir kaç milyondur ve bu, yarın film piyasaya çıktığında gişeye nasıl yansır?..
Bu ortamı kim yarattı peki?..
Biz.. Gazeteciler..
Magazin anlayışımız bu..
Halkı da buna alıştırmışız..
O zaman sen Serdar'ın yerinde olsan ne yapardın?..
Kardeşin Fazıl Mahmut harika bir film yaptı. Uzak İhtimal.. Bayıldım.. bayıldığımı da her fırsatta yazdım söyledim.. Gişeye bak bakalım..
Mahmut kardeşim o filme, müezzinle rahibe adayı arasında bir sevişme sahnesi eklese ve onu sızdırsaydı, gazeteler, televizyonlar, internet nasıl patlardı, millet sinemalara nasıl koşar, filmin korsan dvdleri şimdi nasıl sokaklara düşerdi, bir de onu düşün..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA