Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Hayalet şampiyona..

Türkiye'yi dünya medyası önünde alay konusu yapan Dünya Eskrim Şampiyonası organizasyonunu sert bir dille eleştirmiştik.
Yanıt, internetten geldi. Bize yanıt vermeyenler, internette meydanı boş buldular.. Dilerim bir yanlışlık olsun. Dilerim, yazının altında imzası olan "Başkan yardımcısı Mustafa Kalender" bir açıklama yollayıp, "Benimle alakası yok, tezgâh" desin..
O yüz karası organizasyonu yapanlar adına verilen cevaba bakar mısınız lütfen..
"Tüm yabancı delegelerden övgü alan bu güzel organizasyonumuza gölge düşürmek isteyen, organizasyonu kötüleyen onurdan, şereften, haysiyetten nasibini almamış kıskançlık içerisinde izleyen kişiler şunu asla ve asla unutmasınlar ki, bu organizasyonlar ülke menfaatinedir, ülkenin tanıtımı açısından, ülkenin ekonomisi açısından, ülkenin organizasyonları beceriklilik ve başarmak açısından, organizasyon deneyimi açısından ve eskrime gönül vermiş kişilerin açısından bu milli dava ile gurur duymak düşer.
Devlette sadece kurşun sıkarak değil vatan haini olunmaz, Türkiye'nin menfaatine olan bir organizasyona dil uzatmakla eş değerdir."
İçindeki ayıp Türkçe hatalarına dokunmadım.
Bu seviyesiz, bu çirkin yanıta bir şey ekleyecek düzeye düşmem..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA