Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Yapma Fatih!..

Başbakan Erdoğan "Atatürk Kültür Merkezi'nin yıkılmasından yanayım" demiş. Fatih Altaylı kardeşim "İlk kez bu konuda benimle ayni fikirde olan birini görüyorum" diye yazdı.
İnanamadım..
Yahu zamanın Kültür Bakanı Atilla Koç "Revizyon yetmez. Atatürk Kültür Merkezi yıkılmalı. Otopark da katılarak yeniden yapılmalı" der ve entel dantel takımı, tıpkı Muhsin Ertuğrul adı verilen leşe sarıldığı gibi "İstemezük.. El sürdürmezük" diye ayağa kalktığında Koç'a sahip çıkan, destekleyen yazıları birbiri ardına yazarken, Fatih benim Genel Yayın Müdürümdü üstelik. Kendi gazeteni de mi okumuyordun Fatih?..
Ki ben, Atilla Koç'tan da önce, açıldığı günden beri AKM'yi eleştirdim. "Bu hangar İstanbul'a yakışmıyor. İç tasarım rezillik. Dış görünüm de bir İstanbul Simgesi değil.. Bir Sydney Operasına balkın, bir de buna" diye, 30 yıldır yazıyorum..
Sen nerde yaşıyordun bunca yıl Sevgili Fatih?..
Etme, eyleme..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA