Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Yılın en güzel gösterilerinden biri..

Bakın, Cuma, Cumartesi, Pazar.. Sadece üç gece.. Bu üç geceden birinde Maslak Tim'de olmazsanız, sonra çok üzülebilirsiniz..
Öylesi bir güzellik geliyor İstanbul'a.. Tüm dünyada büyük yankılar uyandıran müthiş bir sanat gösterisi.. Geçiniz.. Las Vegas'takilere tepeden bakan bir şov ayni zamanda..
Alla Duhova, 80'li yıllarda dünyanın tanıdığı bir artistic patinaj yıldızıydı. Sonra, olmadık, denenmedik bir şey yapmak için kolları sıvadı.. Klasik ve modern dansı bir araya getirdi.
Todes Dans Gurubu, ya da Duhova Dans İmparatorluğu 1986'da, St. Petesburg'da böyle kuruldu..
Bir yanda, bembeyaz klasik kostümleri içinde kadın dansçılar.. Çavkovski'nin kuğuları.. Yanlarında, simsiyah, break dahil modern dansın her türlüsünü yapan erkekler..
Müthiş bir müzik, renk, cümbüşü.. Müthiş bir koreografi..
Aşk, kıskançlık, bekleyiş üzerine müthiş bir senaryonun dansla anlatımı..
Rüya gibi bir gece geçireceksiniz..
Yarın "Demedin" demeyin..
Todes, başta Amerika, Avustralya, İsrail, Fransa, Çin, Bulgaristan, İspanya, Güney Kore ve Almanya gibi birçok ülkede milyonların sevgilisi oldu..
Todes, Efsane Michael Jackson'ın Seul ve Münih'teki unutulmaz hayır konserlerinde sanatçıya eşlik etti; Mariah Carey, Ricky Martin, Boyz ll Men gibi dünyanın en ünlü sanatçıları ile birlikte sahnede müthiş performanslar sergiledi.
Todes New York, Londra ve Berlin'den sonra yalnız üç gösteri için İstanbul'da..
Biletler..
Biletix: 0216 556 98 00
Web: www.biletix.comh

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA