Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Neymiş efendim?..

Sevgili Ağabeyim Öcal, Nur Gencer'in görevine son veren Adnan Polat'ı eleştirmiş. Haksız..
Sahte forma yüzünden Galatasaray basketbol şubesinin tüm sorumluları, (Kulüp Başkan Yardımcısı Yiğit Şardan dahil) temizlenmişken, adı bir başka sahtekârlık olayına karışmış kişi iş başına gelebilir miydi?.
Nur, Turgay Demirel'in sağ koluydu, ama Demirel bile ona tahammül edemedi, attı. O gün bugün Nur, Demirel'in düşmanı.. Tabii Demirel de onun. Galatasaray Nur'u işin başına getirince, Demirel tayfası bir takım evrakları Polat'a yollamış. Polat da "Bak Nur kardeşim, ben bu camiayı tanımam. Seni göreve getirmeden önce 'Başımıza iş açacak takıntın yok ya' diye sordum. Sen de 'Yok' dedin, bu belgeler ne şimdi? Sen en iyisi sağlık sebebiyle istifa etmiş ol, bu işi büyütmeden kapayalım" demiş. Nur da basmış istifayı.. Ama sonra caymış. İstifadan değil, sebepten.. "Turp gibiyim. Ben Adnan Polat istedi diye istifa ettim" deyivermiş..
Ama açıklamamış, Polat'ın elindeki belgeleri.. Keşke onları da söyleseydi de temize çıksaydı..
Nur Gencer'e biz soralım.. 2003'te açılıp, 2007'de sona eren bir imza sahtekârlığı davasından tecilli 14 aylık hapis cezan var mı?.
Turgay Demirel'in sağ kolu olarak Federasyon'da görevliyken, milli takımın Amerika Turnesine "Kafile aşçısı" diye 4 kişiyi yazdın mı?. Bunlara vize almak üzereyken foyan Amerikan Konsolosluğu'nda meydana çıktı mı?..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA