Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Gencer'den şık yanıt!..

Nur Gencer'le ilgili olarak NTV Spor'da konuştum. Sabah'ta yazdım. Foto Maç'ın sorularını yanıtladım. Üçünde de üslubum hayli sertti.
Gencer bir açıklama gönderdi. Fevkalade zarif bir yanıt.. Bir defa bu üslup için teşekkür ederim.
Gencer'in yazısı uzun. Konumuzla doğrudan ilgili olmayan bölümleri ayrı değerlendireceğim.
Benim sorularıma yanıtları özetle şöyle..
1- Amerikan Konsolosluğu'ndaki vize olayı.. Nur Gencer'in hazırlayıp imzaladığı 16 kişilik listeye, o sırada federasyonda görevli iki kişi (Gencer bunların adını vermiyor 'Sorarsanız size söylerim' diyor) bu listeye o dört aşçının adını sonradan eklemişler. Olay ortaya çıkmış. Yazı ve imzalardaki farklılık tespit edilince, Nur Gencer aklanmış. Sahtekârlığı yapan o iki kişi mahkûm olmuş.
2- Gencer "1 sene iki ay hapis cezasına mahkûm edildiğim ve bu mahkûmiyetin ertelendiği doğrudur. Ama ne için dava edildiğimi bilmiyorum. Galatasaray Meneceri olduğum güne kadar davanın bittiğinden ve mahkûm olduğumdan da haberim yoktu. Dava süreci ve sonucu benden de, kamuoyundan da gizlenmiş ve gereğinde kullanılmak üzere saklanmış demek ki.. Belgeleri Adnan Polat'a göndermişler. Israrlarım üzerine bana yolladı" diyor.
3- Gencer'in bir de Sabah'tan şikâyeti var. "Maç kâğıdı ile istatistik kâğıdını karıştıran sabah muhabiri "Yeni bir skandal" diye haber yazdı. Aydınlatıcı bir açıklamayı spor müdürünüz Emrah Kayalıoğlu'na yaptım. Ama umursamadılar bile" diyor.
Cevap, 14 aylık mahkûmiyet kararını aydınlatmıyor sadece. O zaman Adnan Polat'ın Gencer'i istifaya daveti de haklı olmakta devam ediyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA