Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Hakan ve Utku ile hafta sonu keyfi..

Hakan ile Utku bu hafta da bizi boş bırakmadı. Ben de sizi onlarla baş başa bırakıyorum.

***

Geçtiğimiz hafta önce porno izlememiş erkek var mıdır yok mudur tartışması patladı. Ardından futbolcuların kelepçeli âlem haberleri saçıldı ortalık yere. Dedik ki bu böyle olmayacak, yapalım bir araştırma da görelim bakalım cinselliğimiz ne âlemde.
Türkiye'de kadınların % 67'si yatakta orgazm taklidi yapıyor. % 12'si Seda Sayan'ı , % 9'u Hülya Avşar'ı, % 6'sı Bülent Ersoy'u, geri kalan ise kayınvalidelerini veya görümcelerini taklit ediyor.
Sevişmek istemeyen kadınların sığındığı bahanelerin sıralaması ; "Bugün başım ağrıyor" % 32, "Dün başım ağrıyordu" %4 ,"Bugün yanlarım ağrıyor" % 20, "Bulan var bulamayan var" % 16, "Aman Allahım, belden aşağımı hissetmiyorum, felç oldum" % 12, "Yaklaşanı vururum, teker teker gelin ulayyn" % 9, "Ben ne yapayım, her gün dövüyorsun, onun için mosmor oldu her yerim, biraz nadasa bırak beni, iyileşeyim öyle gel üstüme" % 7
Sevişeceği gelen erkeğin eşine bu durumu anlatma yöntemlerine gelince; "Hanım gel bak sana ne göstericem" % 11, "Çocuklar yattı mı?" % 21, "Şu uyku hapını neden çocukların erişebileceği yerde saklamıyoruz?" % 14 , "Hayatım benim bir kaburgam fazla mı, yoksa bana mı öyle geldi, bir saysana?" % 9 , "Ne güzel demiş adamlar savaşma seviş diye" % 6 , "Bugün benim sünnet oluş yıldönümüm biliyor musun? % 9. "Gel ulan buraya" %30
En çok gerçekleştirilen fantezi: İşe geç kalmış sekreter fantezisi % 5, Şuraya 10 dakika park edebilir miyim? Hemen gidicem fantezisi % 6 , Beyaz atlı prens fantezisi % 18, Ne fantezi olsa yaparız fantezisi % 7, Bir gece yarısı kapıyı ansızın çalan uzay mekiği pilotu fantezisi % 2, Ne fantezisi ulan adet çıkarma akşam akşam fantezisi % 17, Halı sahada maça bekliyor arkadaşlar acelem var ona göre fantezisi % 35, Televizyon karşısında uyuya kalan kocanın başından aşağı kızgın yağ dökme fantezisi %10.
Erken boşalma bahaneleri: "Geç gelince kızdıydın dün, ben de bu gece erken geliyim dedim % 19, "Sevmek bi ömür sürer sevişmek bir dakika" % 12 "Ben bi arkadaşa bakıp çıkıcam demiştim ama" % 22, "İşte geldim buradayım, ben bu işte ustayım % 11, "Canım nasıl sigara çekti bi an" %22, "Aaa!. Sen de mi buradaydın" % 14.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA