Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Pazar neşesi

Bu Haftaki Pazar Neşemiz Pınar'dan.. Fransız, İngiliz, Alman, Rus, İranlı, Hollandalı, bir de bizim Temel barda sohbet ederlerken sıra gelmiş memleketlerini övmeye..
İngiliz, "Arkadaşlar" demiş "Bizim biramız çok meşhurdur.. İçmeye kıyamazsınız." Fransız hemen girmiş konuya.. "Bizim kızlarımız öyle güzeldir ki" demiş,
"Öpmeye kıyamazsınız" Alman içini çekip "Hey gidi memleketim" demiş, "Biz öyle arabalar üretiriz ki binmeğe doyamazsınız."
Hollandalı hemen atılmış, "Evlerimiz" demiş, "Bizim dünya şirini evlerimiz meşhurdur.. İşe gitmek istemez canınız." "Bizim en meşhur şeyimiz KGB' dir" demiş Rus, "Dünyanın bir ucunda sinek havalansa haberdar oluruz."
Sıra İranlı'ya gelmiş.. "Halılarımız" demiş, "Yumuşacıktır ve çok meşhurdur.." Sonra hepsi birden suskun oturan Temel'e dönmüşler.. Sakin sakin bakmış onlara bizimki ve gülerek başlamış lafa..
"Bizim delikanlılarımız meşhurdur. Öyle ki; Alır Fransızın kızını , içer İngilizin birasını, atar Almanın arabasına, götürür Hollandalının evine , yatırır İran halısının üzerine, değil kocasının, KGB' nin bile ruhu duymaz.."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA