Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Aziz Başkan!..

Fenerbahçe lider.. Daum mu yaptı?.. Hayır.. Aziz Yıldırım yaptı.. Tam zamanında federasyonu ve hakemleri tehdit etti. Federasyonu yıkacak, hakemlerin ekmeklerini ellerinden alacaktı.
Federasyon geçiştirdi. Oğuz Sarvan pıstı. Hakemler Aziz Yıldırım'ın karşısında yapayalnız kalınca, gerekeni yaptılar. Tam emin olmadıkları pozisyonlarda hep Fenerbahçe lehine karar verdiler.
Bir yan hakem son saniyede Fener kalesine giren golü vermedi. Topun geçmediğinden emin değildi. Ya geçmemişse.. Biterdi.. Golse.. Bu medya nasılsa geçiştirirdi.. Ankaragücü'nün golü gitti. Medya geçiştirdi. Fener 2 puan aldı.
Bir yan hakem, geriden fırlayan Alaizinho'ya bayrak kaldırdı. Kaldırmasa, ofsaytsa biterdi. Değilse, hele bu Fenerli medya nasılsa geçiştirirdi. Trabzon'un golü gitti. Medya geçiştirdi. Fener 3 puan kazandı.
2+3=5!..
Fener kaç puan farkla lider?.
1!..
O zaman asıl "Lider" kim?.
Aziz Yıldırım!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA