Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Tebessüm

Fıkra Yıldırım Tuna'dan..
Cumartesi sabahı Joe senenin ilk 'Geyik avı'na gitmek için erkenden kalkıp heyecanla hazırlanmış.. "Bir kahve içip çıkayım" diye mutfağa girmiş ki karısı kamuflaj elbiseleri ile içeride oturuyor.. Anlamış ki o da gelmek istiyor.. Kızmış ama kıramamış ilk defa onunla ava gitmek isteyen karısını..
"Bir şekilde onu orada bir şeylerle meşgul eder ben işime bakarım" demiş, içinden.
Birlikte evden çıkmışlar ve av sahasına gelmişler.. Joe karısını bir ağacın altına yerleştirmiş, eline bir tüfek vermiş, ''Gözünü dört aç!'' demiş ''Bir geyik görürsen gözünü ondan ayırma.. Haber ver, ben gelir işini bitiririm..''
Karısının bir fil ile bir geyiği ayıramayacağının bilinci ve yüzünde bir gülümseme ile ayrılmış oradan..
Aradan on dakika geçmemiş ki karısını bıraktığı yerden silah sesleri gelmeye başlamış.. Alelacele koşmuş geriye.. Karısı çığlık çığlığa "Geyiğimi bırak!'' diye haykırıyormuş.. Deli gibi o yöne koşmuş.Tekrar bir silah sesi ve karısının ''Geyiğimi bırak!'' çığlığı..
Bir bakmışki iki elini havaya kaldırmış bir kovboy..''Tamam Bayan.. Tamam..!'' demiş kovboy "Sakin olun.. Geyiğinizi alabilirsiniz.. Ama lütfen üzerinden inmeme izin verin!''

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA