Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bu danslar kaçmaz!..

Bu hafta sonu TİM'de gene kaçırılmayacak bir harika gösteri var. Belarus Devlet Halk Dansları Topluluğu..
Yirmi üç yıldır topluluğun sanat yönetmeni Valentin Dudkevich topluluğu "Güçlü bir koreografi, olağanüstü müzik, güzel kostümler ve altmış eserden oluşan zengin repertuvar" diye anlatıyor. Dünya turları sırasında, her ülke medyasında aldıkları eleştiriler de, böyle..
Topluluk sadece Belarus değil aynı zamanda eski Sovyet Cumhuriyetleri'nden gelen koreograflar sayesinde farklı dönemlerden de örnekler sunuyor.
Belarus Kasketi adlı yapıt, antik ritüel ve halk motiflerinden esinlenerek Belarus halk danslarından oluşurken, Dostların Dansı, Belarus'ta yaşayan Rusların, Lehlerin, Ukraynalıların, Litvanyalıların, Yahudilerin, Tatarların, Çiganların kendi kültürlerini sunuyor.
"Belarus Devlet Dans Topluluğu" elli yıllık geçmişiyle devletin ulusal kültürünün bütünleyici bir parçası ve ortak varlığı.. Farklı tarz ve türlerde zengin bir koreografik birikime sahip..
Müthiş bir dans, müzik ve ışık şovu yaşayacaksınız.
Gösteriler Cuma, cumartesi 21.00, pazar 15.00'te..
Biletix tel: 0216 556 98 00
www.biletix.com
TİM tel: 0212 286 66 86
www.timshowcenter.com

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA