Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Tütün başkentinde tütün yasağı!..

Safter Yılmaz'dan iki yeni yıl notu daha, Los Angeles'tan..

***

Ünlü Sunset Bulvarı 80 yıl aradan sonra ilk defa asfaltlanacak.. 1930 da toprak yol iken asfalt bir bulvar haline getirilen ve bütün Hollywood'un ünlü yıldızlarının volta attıkları Sunset Bulvarı 80 yıl boyu hiç tamir görmedi.. Anla burada yolu nasıl yapıyorlar..
Beverly Hills'de veya Santa Monica'da bütün kaldırımların köşelerinde yapan müteahhitlerin isimleri ile kaldırımın yapıldığı tarih yazıyor. Çoğunluğu 1950'leri gösteriyor..
İkinci notum sigara ile ilgili.. Bütün dünyayı saran Virginia tütününün vatanı Virginia eyaletinde de restoran veya kapalı yerlerde sigara içilmesi yasaklandı..
400 yıldır Virginia tütünü yetiştiren ve bununla geçinen bu eyalette Amerika'nın kurucusu George Washington'un da tütün çiftliği vardı.. Marlborough sigaralarını yapan Philip Morris şirketinin merkezi de eyalet başkenti Richmond şehrinde..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA