Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Pazar neşesi

Bu hafta Pazar neşemiz Edi Anter'den..
Geçen ay evliliğimizin 30'uncu yılıydı, karımla sohbet ediyorduk. Ona evliliğimizin bir değerlendirmesini yaptım. "Evlendiğimizde 60 metrekare ucuz kiralı boktan bir evde oturuyorduk, şimdi 5 odalı, 3 banyolu, 2 garajlı, havuzlu bir eve sahibiz.
Evlendiğimizde bankada 300 - 500 lira paramız vardı, şimdi 5 milyon liramız var. Evlendiğimizde 25 ekran siyah-beyaz bir televizyonumuz vardı, şimdi 157 ekran bir plazmamız var. Evlendiğimizde ikimiz de otobüsle seyahat ederdik, şimdi ikimizin de 100'er bin liralık jipleri var. Yani ben evliliğimiz boyunca bayağı bir gayret göstermişim.
Oysa ilk evlendiğimizde her akşam 23 yaşında bir fıstıkla yatıyordum, şu anda haftada, hatta ayda bir 53 yaşında bir kadınla yatıyorum. Demek ki senin açından bir yerde bir eksikler var değil mi hanım?"
Karım gülümsedi ve bana hemen 23 yaşında bir fıstık bulacağını söyledi.
Şimdi 23 yaşında bir fıstıkla yatıyorum. Amma 35 metrekarelik bir evde kiracıyım, banka hesabımda beş kuruş yok, jip yerine sadece bir akbilim var, evdeki televizyon da boşandığım hanımın bodrumdan çıkartıp yolladığı o eski 25 ekran siyah-beyaz..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA