Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

İki tavsiye..

Size iki tavsiyem var.. Biri içerde, yani evde.. Öteki dışarda..
İçerde olanı bu gece.. Saat 20.30'dan itibaren televizyon başında olun. CNBC-E'de, ya da Kral'da..
Miss Turkey 2010 yarışmasının canlı yayını var. Dünya, Kâinat, Avrupa ve Uluslararası Yarışmalarda ülkemizi temsil edecek dört güzel seçiliyor.. Bir ilkle.. İlk olan ne?..
Yarışma, tarihinde ilk defa bir televizyon stüdyosunda yapılıyor. Yani bir salona naklen yayın arabası ve kamera göndererek değil, yeni yapılan fevkalade ileri bir stüdyonun tüm olanakları yerinde kullanılabilecek. Yani salonda değil, evde ekran başında olanlar daha hoş şeyler izleyecekler.. Ben ekran başında olamayacağım. Çünkü serde profesyonel jüri üyeliği var. Orda bulunmam gerek..
Dışardaki gece, pazar.. Aslında geçen pazardı, ama Galatasaray- Fener maçına rastlayınca bir hafta ertelendi, ben de izleme şansını yakaladım..
Üç Tenor Konseri.. Hani Yaşamdan Dakikalar'da size tanıttığımız üç Tenor.. Ayhan Uştuk, Şenol Talınlı ve Aykut Çınar..
Maltepe Senfoni eşliğinde, bu yaz Maltepe sahillerinde dinlemiştik ilk.. Gene Maltepe'de.. Gene Maltepe Senfoni eşliğinde, ama bu defa yeni tamamlanan Türkan Saylan salonunda..
Bir yerel belediyenin böyle bir salon yapması ve böyle bir orkestra kurması örnek bir olay..
Tenorlarımız, operanın en ünlü aryalarını, Napoliten ve Latin şarkıları ve de türkülerimizi seslendirecekler.. Harika bir gece olacak..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA