Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Zor film!..

Eleştirmenler bölündüler.. Beğenenler de çıktı, beğenmeyenler de.. Okuduklarım beni pek sarmadı ama Sevgili Aysun (Kayacı) "Ben gördüm ve bayıldım" deyince kalkıp gittim..
Aysun haklı.. Film güzel.. Ama zor.. Yorucu.. Çok rahat kafa ile gitmek gerek.. Ben sinemadan nerdeyse baygın çıktım.. Doğru eve.. Vurdum kafayı yattım, öylesi..
Dr. Parnassus'tan söz ediyorum.. Heath Ledger'in bitiremeden öldüğü film.. Arkadaşları, Jude Law, Johnny Depp ve Colin Farrel, eksik sahneleri onun yerine tamamlamaya ve kazandıkları parayı da Ledger'in kızının eğitimine ayırmaya karar vermişler. Filmin öyküsü de uygun.
Dr. Parnassus'un (Christopher Plummer çok iyi) gezginci tiyatrosundaki bir aynanın öbür tarafına geçenler, hayallerini yaşıyorlardı. Ledger'in oynadığı Tony, aynanın ötesine her geçişinde bir Depp oldu, bir Law, bir Farrel..
Dr. Parnassus bir başka Dr. Faust.. Ölümsüzlük ve mutluluk karşılığı şeytanla (Bu rolde harika bir Tom Waits var) anlaşma yapıyor. Doğacak çocukları 16 yaşına gelince, şeytan gelip alacak.
Film Parnassus'un kızının 16'ncı yaş gününden 3 gün önce başlıyor..
İyi çekilmiş, iyi oynanmış film. Tamam.. Ama öykü zor.. Bayağı zor..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA