Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Pazar neşesi

Bu haftaki pazar neşemiz Özcan Karamahmutoğlu'ndan..
Patron sekreterine.. "Bir haftalığına iş için yurtdışına çıkacağız. Ona göre hazırlan." Sekreterden kocasına.. "Patronla bir haftalığına yurtdışına çıkacağız. Sen başının çaresine bakarsın."
Kocasından sevgilisine.. "Karım bir haftalığına yok. Bu haftayı beraber geçirelim." Sevgili özel ders verdiği minik çocuğa.. "Bu hafta sana ders veremicem. İşim çıktı. Gelmene gerek yok."
Minik çocuktan dedesine.. "Dedecim. Bu hafta dersim yok. Öğretmenim yok. Bu haftayı beraber geçirelim." Dededen (1.bölümdeki patrondur) sekreterine.. "Bu haftayı torunumla geçireceğim. Gezimiz iptal oldu. Gidemicez." Sekreterden kocasına.. "Gezimiz iptal oldu. Evdeyim.." Kocadan sevgilisine.. "Bu hafta beraber olamıcaz. Karımın gezisi iptal oldu." Sevgiliden ders verdiği minik çocuğa.. "Bu hafta sana ders verebileceğim. İşim iptal oldu." Minik çocuktan dedesine.. "Dedecim. Öğretmenimin işleri iptal oldu. Bu hafta beraber olamıcaz. Çok üzgünüm." Dededen sekreterine.. "Durumlar değişti.. Bu hafta yurt dışına çıkabileceğiz. Hazırlıklarını yap."

***

Sonrası mı ne oldu?. Valla bilmiyoruz. Bizim tele kulak çetesini polis bastı, son dinleme kayıtları yok.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA