Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Üç nefis sergi..

Cumartesi günü geleneksel brunchımızdan sonra geleneksel sanat turumuzu yaptık..
Önce Akaretler Yokuşu'nda Bali Galerisi'nde Haluk Özden'i seyrettik. Gene harikalar yaratmış Haluk.. Ama sadece bakmak için.. Sergideki tüm eserler satılmış çünkü.. Haluk Özden son yılların en hızlı resim satan sanatçısı.. Haklı.. Çünkü çalışmaları müthiş çarpıcı.. Bende üç tane var.. Anlayın.. İkinci durak Teşvikiye Caddesi Işık Lisesi Galerisi.. Devrim Erbil.. Hoca da harikalar yaratmış gene.. Bu defa oldukça değişik, sürpriz çalışmaları da var.. Enfes.. Enfes.. Üçüncü durağımız, Hüsrev Gerede.. İlayda.. Dört Kadın.. Dört Hikâye..
Gül Apata, Cumhuriyetin ünlü kadınlarını çizmiş.. Keriman Halis'ten Latife Hanım'a, Semiha Berksoy'a.. Dilek Talu, cazcıları resmetmiş.. Bakarken müziği duyar gibi oluyorsunuz.
Nuran Karagülle, bir İtalyan kasabasında dolaştırıyor sizi.. Beni en çarpan Nilgün Sarıoğlu'nun kadınları oldu..
Son durağımız Harbiye oldu tabii.. Pazar akşamı kapanan ArtBosphorus'u bir daha gezdik. O harika resim ve heykellere bir kez daha, doya doya baktık. Bu defa açılışın çoğu kuru kalabalığı olmadığı için eserleri daha rahat görme imkanı da bulduk. Bu fuar bitti, ama öbür üç sergi devam ediyor. Yolunuz Nişantaşı'na düşerse..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA