Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bu nasıl eşitlik?..

Bu sistemde bir haksızlık yok mu sizce?.. Hele bu yılki garip durumdan sonra..
Lig fikstürü bu bilgisayar çağına yakışmayan bir sistemle belirleniyor ve tatsız bir haksızlık ortaya çıkıyor..
Şimdi bakın.. Fenerbahçe ve Beşiktaş bu yıl şampiyonluk için mücadele eden iki rakip değil mi?.
Peki eşit koşullarda mı mücadele ediyorlar?.
Buyrun karar verin..
Fenerbahçe, Trabzon'u izliyor. Yani Fener'in rakibi bir hafta evvel Trabzon tezgâhından geçiyor. Çok zor bir maç oynuyor. Sakatlık, ceza riski ve yorgunluk derecesi yüksek bir maçtan çıkıp, Fener'in önüne adeta kurbanlık koyun gibi geliyor.
Beşiktaş ise Ankaraspor'un peşinde. Bir hafta önce Ankaraspor'la oynayan Beşiktaş'a rakip oluyor. Oysa Ankaraspor bu yıl yok.. Beşiktaş'ın rakibi, 15 gün dinlenmiş, yaralarını sarmış, mümkün olan en zinde, en dinç takım olarak sahada.. Her hafta bu böyle.. Şimdi Beşiktaş ile Fener'in koşulları eşit mi sizce?.
Derbiye de öyle gelmediler mi?. Fenerbahçe Ankaraspor maçını boş geçirip, 15 gün buldu hazırlanmak için. Beşiktaş, Trabzon önünde ölüm kalım savaşı verip sahaya çıktı.
Şimdi bu adalet mi, Sevgili Lütfi Arıboğan kardeşim?.. Futbol Federasyonu Genel Sekreteri olarak bir araştırma yaptırsan.. Her ülkede böyle mi oluyor bu?. Sezon başında çektiği numaraya göre bütün yıl ayni takımı mı izlemek zorunda kalıyor, dünya takımları?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA