Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Dakikalar..

Geçen hafta Yaşamdan Dakikalar saatine "Başbakan'dan Dakikalar" canlı yayını gelince biz, saat bire kaydık.. Nebil'den gelen haberlere bakılırsa, kendi reyting rekorumuzu kırmışız, Beyaz'la.. Şaşmadım.. Çünkü biz harika bir gün geçirdik.. Önce yemekte, sonra yayında beraberdik, dünyanın en tatlı sohbet eden adamıyla..
Dedim ya.. Televizyonlar Beyaz'ı yanlış kullanıyor aslında.. O sunacak ve soru soracak değil, anlatacak adam. Ağzından bal akıyor.. O konuşsun, sen dinle..
Reyting rekoru kırdık da, programın saatini ezberlemiş yığınla seyirciyi de kaçırdık. Saat değişikliğine kurban gitmişler.. Şimdi bir pazar sabahı "Beyazlı Dakikalar"ı tekrar etme yolları arıyoruz, atv ile.. Merak etmeyin..
Yarın sabah da müthiş bir konuğumuz var.. Oktay Kaynarca.. Zafer Gündoğdu, sazı ve sözü ile eşlik ederken harika türküler okudu. Ama bence tavan noktası, Cemal Süreya şiirine bağladığı Veysel'di.. Bu ülkedeki bütün âşıkların bu bölümü mutlak izlemeleri gerek.. Aşkın kaç kişilik olduğu tartışmasının noktasıydı bana sorarsanız.. Beni bırakıp giden sevgililerime ithaf ettim..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA