Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Dizi gibi dizi..

Üçünü de çok severim.. İnsan olarak çok severim.. Haluk Bilginer, İnci Türkay ve Aysun Kayacı..
Üçü bir arada oynayınca, "Hele bir bakayım" dedim. Kaydettim.. Hafta sonunda da boş vaktim vardı, reklamları atlayarak izledim. (DigiTurk Plus'ınız varsa tavsiye ederim. Tüm dizileri kaydedin ve sonra elinizde kumanda izleyin ki, RTÜK'ü kandıran o bitmez tükenmez reklam ve tanıtım aralarında çıldırmayın.)
..Ve de bayıldım.. Cumaya Kalsa, dizi gibi bir dizi.. Bir defa saatler sürmüyor. İkincisi her bölümde bir öykü başlıyor ve bitiyor. Üçüncüsü.. Çok neşeli bir komedi.. Ben, son zamanlarda bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum. Dördüncüsü.. Senaryo sağlam.. Amerika'da 9 yıl reyting rekorları kıran dizi, bir Türk ailesine çok iyi uyarlanmış.. Beşincisi.. Sevgili dostlarım, Haluk, İnci ve Aysun çok çok iyi oynuyorlar.
Yanlış yayın saatinde..
Haluk ile İnci karı koca.. Aysun baldız. İki de ilkokul çocuğu var evde.. Yani tam aile dizisi.. Ana, baba, çocuklar bir arada izleyecekler. Aile olduklarını hissederek, birlikte gülecekler.. O zaman niye çocuklar yattıktan sonra, gece 11'de yayına konuyor?.
Çünkü sezon sonuna yaklaşılmış. Nisan ayına gelene kadar her gecenin prime time'ı, yani aile izleme saati, halkın müptela olduğu dizilerle paylaşılmış çoktan.. Onların karşısına koymak peşinen öldürmek olur.. Tamam..
O zaman.. O zaman, aile komedisi Cumaya Kalsa'nın saati çocukların yattığı gece yarısı değil, haber öncesi.. En mantıklısı o, ille de nisanda başlıyor, yeni sezona bırakamıyorsan..
Ama bizim TV yayıncılığında "Mantık" en son gelen şey..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA