Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

İftihar et Adnan Polat!..

Adnan Polat aylardan beri büyük bir özenle sürdürdüğü planını sonunda başardı ve Haldun Üstünel'in istifasını sağladı. Böylece kulübü Adnan Sezgin'e teslim etti. Aslında Haldun'u tasfiye etmek, Adnan Sezgin'in planıydı ve Sezgin'e her ne sebeble bilinmez mahkum Polat, harcama planını aylar önce tezgaha koydu ve sinsice de değil, aleni yürüttü.
Adnan Sezgin kim?. Aziz Yıldırım'ın has adamı. Dostu.. Paper Moon'da yanından ayrılmaz. Fener'in gönderdiği teşvik primlerini, Galatasaray'ı yensin diye İstanbulspor'a dağıttığı belgeli adam. Galatasaray camiası nefret ediyor. Tutanı, seveni yok. Ama Adnan Polat, hatta seçimi kaybetmeyi göze alarak Adnan Sezgin'den vazgeçemiyor. Bu adamı yanında tutmak, Galatasaray Futbol Şubesi'ni bu adama teslim etmek için Haldun Üstünel gibi, genç, geleceği parlak, hepsinden önemlisi yürekten Galatasaraylı bir yıldız yöneticiyi, 40 türlü tezgahla istifaya zorladı. Ve başardı.
Aziz Yıldırım artık bayram yapıyordur. Çünkü, sadece "Adamı" Adnan Sezgin değil, Başkan Adnan Polat da, Yıldırım'ın gölgesi..
Fener Başkanı "Herkes haddini bilecek. Bilmeyene bildiririm" diye alenen tehdit ettiğinden ve Fener tribünleri bu pankartlarla dolduğundan beri, Adnan Polat, Aziz Yıldırım'ın yanından ayrılmıyor. Ama bir adım geride ve bir basamak aşağıda ayrılmıyor.
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in duruşundan geçtik, Siirt Başkanı Jet Fazıl kadar dahi kişilikli olamıyor, Fener başkanının yanında.. İkinci adam olmaya dünden razı..
Hadi Adnan Polat razı, peki geri kalanlar?..
Galatasaray yönetiminde köleler mi var?.. Divan Kurulu nedir, ne işe yarar?.
Peki ya kongre?.. Üyeler.. Bu rezil manzaraya isyan edecek, imza toplayacak 115 Galatasaraylı yok mu, olağanüstü kongre toplayıp, bu Adnanları devirecek?.
Ya tribünler?. Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'deki değişimi izliyorsunuz. Bu değişimi kim sağladı?. Tribün baskısı..
Galatasaray tribünleri, o Ultraslan değil, iyi huylu kediler ne işe yarıyor?. Galatasaray Kaptanı'nı yok edip, Rijkaard denen futbol ve insanlık yoksununa, daha doğrusu, iki Adnan'a sahip çıkmaya..
O zaman umut nerde Galatasaray için?.
Bence ufukta umut yok!..
Rahmetli Özhan Canaydın yakın dostumdu. Beni Galatasaray üyeliğinden istifa ettirdi.
Adnan Polat, daha da yakın dostum. İftihar etsin katmerli.. Haldun'u yönetimden istifa ettirmekle kalmadı başarısı..
Beni de Galatasaraylılık'tan istifa ettirecek..
Az kaldı..
Bu başkan, bu yönetim, bu kongre ve bu camianın bir parçası olmak, bana keyif, coşku ve gurur vermiyor eskisi gibi.. Üyesi olmaktan vazgeçtiğim kulübün, gönülde, kalpte taraftarı mıyım, ciddi ciddi düşünüyorum bugünlerde..
İçimden "Galatasaraylıyım" demek geçmiyor, inanın..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA