Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Ekonomi tıkırında..

Başbakan "Hayır çıkarsa, demokrasi ve ekonomi travma geçirir" demiş. Bu ülke ve de bu gazete haftalardan beri referandumla yatıp, referandumla kalkıyor.. Söylenmedik söz kalmadı. Ben o tartışmaya hiç girmedim. Girme niyetim de yok..
Başbakanın sözüne esastan değil, usulden itirazım var, onu nakletmek isterim.
Referandum sonuçları, bu ülkeye travma, mravma geçirtmez. Millet cuma sabahı kalkıp nasıl işine, eğlencesine gittiyse, pazartesi sabahı da, hiçbir şey olmamış gibi ayni yaşama devam eder.
Halkın arasındayım. Bu konuda evhamı falan olan yok.
Şimdi "Travma olmaz" diyorum. Niye?.
AKP'nin en övülen yanları ne?..
Birincisi.. Demokratik hareketler.. Avrupa Birliği normlarının bu ülkeye getirilmesi.. İtirazı olan var mı?. Hele AKP'den itirazı olan? Yok!.. Peki bütün bu demokratik hamleler, AKP'nin yüzde 47 oy alması dahil bu Anayasa ile yapılmadı mı?. Üç maddesi değişmez de kalırsa niye travma olsun?.
AKP'nin en kötü muhaliflerinin bile kabul ettiği başarısı ne?. Ekonomi!..
Daha dün başbakanın kendisi Uluslararası İstatistikleri kaynak göstererek, Türkiye'nin en hızla büyüyen, ekonomik krizi en ucuz atlatan, geleceğin dünya devleri arasına giren ülke haline geldiğini açıklamadı mı?. Bu müthiş ekonomik gelişmeler olurken, hangi anayasa vardı?. Yani, ekonomik travma falan da olmaz..
Onun için, korkmadan, endişelere falan kapılmadan, rahatça düşünüp verin oyunuzu.. İçinizden ne geliyorsa o..
Sonuç ne çıkarsa çıksın, Türkiye dimdik ayakta kalacaktır, merak etmeyin!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA