Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Sakal!..

Taksim'de yürümekten nefret ediyorum. Çünkü iki adım atıyor atmıyorum, kirli sakallı, hırpani kılıklı birisi yanıma yaklaşıyor, yılışık ve sırnaşık bir ifadeyle "Hıncal Ağbi bir sakal at" diye yalvarmaya başlıyor.
Sakal, onun argosunda tiner, ya da şarap parası..
Basketbol Milli Takımı Kaptanı Hidayet'in hem de canlı yayında başbakana yönelik konuşmaları işte aynen bu "Sakal" üslubunda geldi bana ve midem bulandı.
Milli takım kaptanına, hele dolarla 50 kere milyoner Hidayet'e bu yalvarış yakışmadı.
Milletin vergileri ile cömertleşen devlet bu yakarışa yanıt verdi. Adam başı 1.5 milyon lira..
Okullar açılıyor, ama Türkiye yüzeyinde kimbilir kaç okul açılamıyor. Çünkü harap durumda.. Bir buçuk milyon lira kaç okulu kurtarırdı. Kaç bir buçuk verdilerse artık..
Dolar milyoneri Hidayet, "Ben bu parayı kendim değil, arkadaşlarım adına istedim" diyorsa eğer, hatırlatalım. O takımda milyoner olmayan yok zaten bu bir.
İkincisi.. Kendisi için istemediyse, payına düşen 1.5 milyon lira ve 500 altını, açılamayan bir ilkokula bağışlasın. Hatta adını verelim, o zaman..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA