Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Spor medyası mı?.

HABERTURK spor muhabiri Senad Ok, Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinde alenen ve resmen tehdit edilmiş. Dahası, fanatik taraftarlara, holiganlara da hedef gösterilmiş.
Bir yanda anayasa teminatı altındaki basın özgürlüğü, öte yanda futbolda şiddet yasasına göre alenen ve resmen suç işlenmiş yani.
Peki haberiniz var mı?.
Yok. Çünkü Türk Spor Medyası, konu hele de Aziz Yıldırım olunca, sus pus.. Milli Savunma Bakanlığı resmen açıkladı. Aziz Yıldırım'ın çürük raporu, soruşturulan 5 bin dosya arasında. Orduda sahte çürük raporları araştırılıyor ya, işte o..
Üstelik rapor aldığı tarihlerde, hem lise, hem de Düzcespor'da futbol oynadığı fotoğraflar ve lisans kayıtları ile belli.. Futbol oynamaya uygun. Fener'in peşinde ülkeyi ve dünyayı dolaşmaya uygun, ama masa başında yedek subaylık yapmaya uygun değil, nasıl oluyorsa..
Bu soruşturma, başkası için olsa, yer yerinden oynardı. Ama konu Aziz Yıldırım olunca, spor sayfaları görmezden geliyor. İç sayfalarda bir iki yürekli editör olmasa, ruhumuz duymayacak. Bir meslektaşımıza yapılan bu açık seçik tehdit, şantaj ve hedef göstermeyi duymazdan geldiğimiz gibi..
Ben olup bitenleri Takvim'de okudum.. Arda Uskan'ın köşe yazısında.. Arda spor yazarı falan değil, yanlış anlamayın. Sanata, kültüre, magazine meraklı bir iç sayfa köşecisi..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA