Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Açılış!..

Geçen haftanın bence en acı, en üzerinde durulması gereken olayıydı. İki sanat galerisi açılışının "İçki içiliyor" gerekçesi ile coplu ve biber gazlı bir garip militan sürüsü tarafından basılması..
Haber geldiğinde yola çıkıyordum.
Eğer anında ağabeyim İzmir'den arıyor ve "Hıncal ne durumdasın, sen böyle açılışlara gidersin genelde çok merak ettim" diyorsa, ülkede daha çok merak edilecek bir durum var demektir.
Pazar günü keyfinizi kaçırmak istemiyorum. Tersine olaya biraz mizah diliyle yaklaşmak istedim. Galeri Ekav'ın sahibi, Sevgili İnci Aksoy, New York'tan bir fotoğraf göndermişti bana aylar önce.. "Sevgili Hıncal, yurt dışında sergi açılışları böyle oluyor, nasıl" diye..
Bu köşede fotoğraf kullanılmaz.. Ama bu resim bin yazıya bedel..
Demokrat arkadaşlar iyi baksınlar, o zaman belki "Demokrasi" nedir, gerçekten nedir, anlayabilirler, ordaki açılışla, burdaki açılışın farkına bakıp!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA