Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Mehmet Batdal!..

YILLAR önce nasıl bir savaş vermiştim, Hakan Şükür'ü kabul ettirene dek. Önce kulüp başkanı Sevgili dostum Alp Yalman'ı transferine ikna edebilmek için. Doğan Ağbi (Koloğlu) "Yaramaz" diyordu ve Alp'i ikna ediyordu, her defasında. Sonunda Yurdaşen Karahasan "Ben aldım" dedi. "İstemeyen oynatmaz.." Öyle gelebildi Hakan Galatasaray'a..
Hakan, Galatasaray'a geldi.. Bir maçın devre arasında, o zaman VİP'i işleten Ersoy dostum yanıma geldi, koşarak, "Aman VİP'e gelme, seni dövecekler" dedi. Suçum yazılarımda Hakan'ı savunmaktı. Galatasaray'ın santrforunu savunuyorum diye hem de VİP Galatasaraylısı, yani okumuş sultanililer beni dövmek için tertip alıyorlardı. Çıktım gittim Ali Sami Yen'den.. O yıl Galatasaray şampiyon, Hakan gol kralı oldu. Sonrasını dünya biliyor.
Şimdi Galatasaray'da Hakan'ın yerini alacak bir müthiş yetenek var. Mehmet Batdal. Tek ihtiyacı ona güvenilmesi ve birkaç maç arka arkaya oynatılması.. Ama ne Rijkaard baktı yüzüne, ne de bu santrforsuz günlerde Hagi bakıyor.. Medyada, Batdal'ın farkında olan kalem yok. Hatta oynatan hocayı eleştirenler var.
Ayni yollardan geçmiş, en iyi bilen Hakan Şükür bile sahip çıkmıyor Batdal'a.. "Hakan efsanesi devam etsin" diyedir, muhtemelen.
Benim lafım Mehmet'e..
Galatasaray'da kalma delikanlı.. Ara transferde devamlı oynayabileceğin bir kulübe git.. Kimliğine kavuş, kim olduğunu göster, ama bu Galatasaray'a dönme sakın..
Onlar seni hak etmediler!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA