Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Kadınsız Demokrasi..

EFENDİM eski Yunan ne kadar haklıymış, kadını yok sayarken.. Sporda, seyirci olarak dahi yok. Demokraside yok.
Seçme, seçilmede yok. "Kadın otursun oturduğu yerde" demiş, Antik Yunan düşünürleri..
Dün Mevlut (Tezel), hani o belirli zamanlarda kadınların koluna bilezik takılmasını öneren hem de fevkalade demokrat kuzey ülkesini eleştirmiş. Niye?. "Efendim, biyolojik hastalığım" diye günde on defa tuvalete gideceksin, her defasında on dakika içerde kalıp, işten kaytaracaksın.. Olur mu, otur evinde..
Allahtan, hepimiz Mevlut değiliz. Gerçeği gören yazarlarımız da var.
Hamile kız, demokratik haklarını kullanmaya kalkmış.. Halt etmiş.. Hamilenin demokratik hakkı mı olur?. Oturacak evinde, karnındaki çocuğu büyütecek. Doğuracak, sonra da ona annelik yapacak. Doğanın ona verdiği görev bu..
Gidinin eli hamurluları..
Aslan polis.. Beşi bir yerde, hamile kızı yatırıp, tekme sille dövmüşler ve ona demokratik hak nedir öğretmişler.. Haspam bir de duygu sömürüsü yapmış, görev yapan kahraman polise karşı "Bebeğimi düşürdüm" diye..
O düşen çocuk, ders olmuştur alayına..
Kadın çalışmaz, kadın sokağa çıkmaz, kadın hak falan aramaz, kadın protesto falan yapmaz. Hatta okuması bile zait.. Üniversiteye gidince böyle garip fikirlere kapılıyor zaten.. Üniversiteye gidince, utanmadan hamile kalıyor, bir de.
Kadına üniversite yasaklanmalı, aslında..
Kadın başını bağlar, evinde oturur, koca bekler, tamam mı?.
Demokrasi dediğin de budur!.
Ne mutlu bize ki, demokrat yazarlarımız var, demokrasi düşmanı hamile öğrenci kızlara ağızlarının payını veren!.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA