Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Emre gücünü kimden alıyor?.

EMRE, bir kere daha en az iki kez kırmızı kart görmesi gereken bir maçı, tek sarı kartla yırttı. Geçen hafta, ondan evvel oynadığı maçların hemen hepsinde kırmızı kart görmesi gerekiyordu. Görmedi. Sihirli bir el, tüm hakemlere hükmederek Emre'yi koruyor.
Bakın geçen hafta, şok bir kırmızı kart gördüğü için hakeme koşan ve itiraz ederken dokunan Bursalı Volkan'a, disiplin kurulu 2 maç ceza verdi. Ceza bu dokunmanın bedeli. Tahkim Kurulu cezayı onayladı.
Pazar günü Emre Belözoğlu, korner atarken topu çizginin dışına koydu. Yan hakem üç kez uyardı, dinlemedi. Sonuncu da, yan hakemi eliyle itti. Yan hakem hemen mikrofonu ile orta hakemi uyardı. Buna rağmen Emre, sözlü uyarı bile almadı.
Neden?. Bu "Koruma, kollama" değilse nedir?.
Hakemlere "Emre'ye kart yok" talimatı veren kimdir?.
Tahmin etmek güç değil.
Galatasaray'da ve Milli Takım'daki olaylarıyla oynadığı takımların başına açmadık iş bırakmayan, Fair Play'in yüz karası Emre, Fenerbahçe'nin ve Milli Takım'ın kaptanı..
Gençlere en kötü örnek adamı, hem kulübü, hem federasyon kaptan yaparak ödüllendiriyorsa, her yönettiği maçta bir genel müdür maaşı kazanan hakem gerzek mi?. Mesajı alıyor..
Tabii, "Görmem, duymam, söylemem"i oynayacak.
Lig Tv kamerası iki kez yakaladı. Emre, çok açık, çok net, birinde rakibine, birinde hakemin kendisine "O. çocuğu" diye bağırıyor. Doğrudan kırmızı.. Murat Erdoğan bir gün evvel rakibine "Has.." dediği için kırmızı görmedi mi?.
Emre alenen, resmen sövüyor. Televizyon yayınlıyor. Milyonlar görüyor.. Görmeyen, maçın dört hakemi. Görmeyen maçın gözlemcisi, temsilcisi.. Görmeyen Federasyonun Başkanı ve tüm üyeleri..
Emre'ye ceza yok..
Tamam.. Aziz Yıldırım "Öz" oğlunu kaptan tutmakta devam edebilir. Bana ne?.
Ama bu milletin bir bireyi olarak, Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener'e soruyorum.
"Bu küfürbaz, bu sportmenliğin, Fair Play'in yanından geçmemiş adamı Milli Takıma çağırmaya ve de kaptan yapmaya, Türk gencinin önüne örnek olarak koymaya devam edecek misiniz?. Türk milli takımı forması ve o formanın kaptanlığı bu kadar ucuz mu?. Bir uslanmaz küfürbazı milli takım kaptanı yapanların, futbolda şiddeti önleme çabalarının samimi olduğuna inanmakmümkün mü?."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA