Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Turistik film!..

ÖNCE son haberi verelim.. Hollywood'da Oscar'ın ilk işareti sayılan Altın Küre'de (Los Angeles Yabancı Basın Ajansı Ödülleri) Turist'in (The Tourist) Müzikal ve Komedi dalında üç adaylığı var. En İyi Film.. En İyi Erkek Oyuncu, Johnny Depp, En İyi Kadın Oyuncu Angelina Jolie..
En İyi Film olduğu tartışılır. Ama Depp ile Jolie'nin çok iyi oynadıkları kesin.
Film, 5 yıl önce yapılmış bir Fransız filminin Hollywoodçası.. İkisini de izleyenler, orijinalin daha iyi olduğunu ifade ediyorlar. Ben onu görmedim. Bunu izlerken aklıma başka bir film geldi. Jolie ve Depp, Paris'ten trenle Venedik'e giderken, restoran vagonunda onların resimlerini çeker birileri, uzaktan..
Gene Paris'ten Nice'e giden bir trende, Cary Grant ile Grace Kelly, restoran vagonundayken, birileri uzaktan resimleri çekerdi, Alfred Hitchcock'un To Catch a Thief (Kelepçeli Aşık/ 1955) filminde..
Bir özel bankacı, hem azılı bir mafya babasının milyarlarını, hem de İngiliz Maliyesi'nin milyara yakın vergisini tokatlayıp kaybolmuş. İngiliz mali polisi, sevgilisi Angelina Jolie'yi izleyerek ona ulaşmaya çalışıyor. Mafya babası da işin peşinde.. Paris'te başlayıp, Venedik'te devam eden bol turistik bir kovalamaca..
Aksiyon yok denecek kadar az., tempo düşük.. Manzaralar güzel.. Ama Venedik'i bir türlü sevemediğim için, bana göre değil. Ama dedim ya oyunculuk iyi.. Eh işte..
Bu arada.. Angelina, Johnny'nin ablası gibi duruyor diyorlar, doğru.. Ayrıca bu ikili arasında romantik, erotik sahneler umut ediyorsanız, isimlerine bakıp, o da yok..
Hollywood filmi çekmeye karar verdiğinde, Charlize Theron ve Tom Cruise'u seçmiş önce.. Öylesi daha mı iyi olurdu acaba?..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA