Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Gazetecilik..

Haberi okuyunca deliye döndüm.. Ferhat Göçer, alaturkanın en büyük ustalarına fena halde giydirmiş.. "Üretemezseniz, sonunda toplu halde fasıl söylersiniz" demiş.
Öfkeyle telefona sarılıp "Yuh sana" diye bir mesaj atmak geldi içimden..
Ferhat, iki yıl önce kendisini çok ama çok sert eleştiren Kayahan'a yanıt verince aramış, "O müziğin duayenlerinden. Ne derse desin, ya cevap vermeyeceksin, ya da eleştirilerini saygı ile karşılayacaksın" demiştim.
"Haklısın Hıncal Ağabey" dedi Ferhat ve Kayahan sözlerini, daha da sertleşerek sürdürdüğü halde, bir daha ağzını açmadı. Kayahan, Nilüfer'e de saldırıyordu, durmadan. Onu da aradım. 3 saat falan konuştuk. "Böyle konuşma.. Sen artık ustasın. Örnek adamsın, yapma. Haklı da olsan yapma.. İnsanları kucakla.. Şarkılarınla yaptığın gibi" dedim.
Konuşma bittiğinde, anladığını sanmıştım. Yanılmışım. Kayahan daha da beter konuşmaya devam etti. Bunun üzerine, bir daha konuşmadım da..
Elimdeki telefona "Yuh" yazarken, birden bizim medya aklıma geldi.. "Yahu Ferhat bu lafları etti mi, gerçekten" diye düşündüm. Mesajın şekli değişti. Sormaya karar verdim "Dedin mi" diye.. Tam notu yazıyordum ki, kendimi Ferhat'ın yerine koydum.. "Sen de mi Hıncal Ağbi" derse.. "Sen beni de, bir takım medyayı da tanımıyor musun, bunu nasıl sorarsın" derse.. Telefonu yerine koydum..
Ertesi gün gazeteler yazdı..
"Hakkımdaki haber doğru değil" diye açıklama yapmıştı Ferhat..
Faslı Şahane'ye katılan ustalarını saygı ve sevgiyle anarak, ona yakışanı yapmıştı.
Ferhat olmak kolay değil.. Ben onu boşuna sevmiyorum!..


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA