Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Kadıköy'de Kitap Fuarı..

Beylikdüzü'ne kendi arabamla nerdeyse 3 saatte varmıştım. Bilgi Yayınları Standında imzalamam için kitap uzatan nerdeyse yaşıtım bir hanımefendiye, sohbet olsun diye "Nerden geliyorsunuz" dediğimde "Tuzla'dan" yanıtı alınca şaşırmıştım..
Değer miydi, bir kitap, bir imza için, Tuzla'dan, Beylikdüzü'ne gelmeye.. O imzayı atacak kişi olarak utanmam mı lazımdı, yoksa tıklım tıklım fuara bakıp, "Yaşasın" diye havalara fırlamam mı?.
İstanbul'un öte yakasında oturanlar için bu hafta sonu kolaylık var. Dördüncü Kadıköy Kitap Günleri, Caddebostan Kültür Merkezi'nde, bugün ve yarın.
Onur Konuğu Turgut Özakman..
Haftasonu boyu kitap imzalatabilecek, şiir, edebiyat, kitap üzerine söyleşilere katılabileceksiniz.
Kadıköy Belediyesi ve Gönüllü Merkezi'nin düzenlediği bu fuarlarla Anadolu'daki bin kütüphaneye kitap desteği sağlanıyor.
Bugüne kadar Yeni Sahra ve Kayışdağı'nda iki kütüphane kuruldu ve iki kütüphaneye de beş binerden toplam on bin kitap kazandırıldı. Maltepe Cezaevi'ne 2000, Bitlis İlköğretim Okulu'na 2000 kitap desteği verildi.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA