Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Adalet!..

AYNİ gazetede iki haber..
Adam, genç kıza yönelik "Tehdit, özgürlüğünden yoksun kılma, cinsel saldırı ve yaralama" suçlarından mahkemeye sevk edilmiş. Ara karar..
"Sanığın suçu işlediğine dair somut deliller olduğu, ancak kaçma ve delilleri karartma ihtimali olmadığı için tutuksuz yargılanmasına.."
Cinci Hoca diye anılan adam cin çıkartma seansı düzenlemiş. 23 yaşındaki genç kurbanın cinini değil, canını çıkmış. Bir dolandırma seansı ve bir ölü var. Ara karar..
"Sanığın sabit ikametgahı olması nedeniyle, tutuksuz yargılanmasına.."
..Ve Mustafa Balbay, hapiste ikinci yılını dolduruyor.. Adalet Bakanı'na, tutukluluk halinin devamını isteyen savcıya ve "Tutuklu kalsın" diye arka arkaya bilmem kaçıncı oylama yapan yargıçlara soruyorum.
"Balbay'ın ikametgahı mı belli değil?. Kaçma tehlikesi mi var?. Çıkarsa delilleri mi karartır?."
Hiçbirinizden yanıt gelmeyeceğini biliyorum. Onun için, en iyisi yeni yıla, o ünlü arabesk şarkı ile girmek. Hatta piyanoyu da Fazıl Say'a çaldırmak..
"Adaletin bu mu dünya?.."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA